Carasul de Aur a bifat încă o ediţie

Un număr de 29 de pasionaţi de pescuit s-au înscris la cea de-a V-a ediţie a concursului „Carasul de Aur”, cu pescuit la plută, organizat de postul de televiziune regională Ardeal TV. Concursul s-a desfăşurat pe lacul de la Goreni, duminică, 29 august, unde sponsorul evenimentului a fost magazinul La Fix din Reghin.
Aşa cum procedează un pescar desăvârşit, la primele ore ale dimineţii, concurenţii au fost prezenţi la locul de start, pregătiţi să-şi ia standurile în primire, dar nu înainte de şedinţa tehnică. O parte dintre concurenţi au fost familiarizaţi cu acest concurs, participând şi la ediţiile anterioare.
Concursul s-a desfăşurat pe două etape, după prima etapă fiecare concurent/echipă schimbând standul în urma tragerii la sorţi.
Clasamentul s-a întocmit pe baza cantităţii pescuite, locurile I, II şi III fiind răsplătite cu diplome, cupe şi premii, dar nici ceilalţi participanţi nu au plecat cu mâinile goale, ci au fost recompensaţi cu articole de pescuit din partea sponsorului.
La finalul concursului cei prezenţi au avut parte şi de o masă câmpenească, pusă la dispoziţie de organizatori, bucatele fiind gătite de Andrei Romanică.
Mai multe detalii legate de competiţie veţi putea urmări în cadrul emisiunii „Aventură în Natură” de la Ardeal TV.

(C.R.)

caras 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*