Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pe câteva străzi din Reghin, joi, 3 octombrie

Compania Delgaz Grid a finalizat o lucrare importantă de investiţii în municipiul Reghin, jud. Mureş, care a constat în înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe o lungime de peste 7 kilometri. Investiţia, a cărei valoare estimată este de 1,7 milioane lei, va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţii din localitate.

 

Pentru efectuarea lucrărilor de cuplare a noilor conducte la sistemul de distribuţie, compania este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în municipiul Reghin joi, 3 octombrie, începând cu ora 10.00 pe străzile: Gurghiului, Oltului, Argeşului, Lungă-Scurtă, Lăpuşnei, Târnavei, Crişului şi Siretului.

 

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*