Sărbătoarea chiherenilor şi a urisenilor

Primăria şi Consiliul Local Chiheru de Jos organizează în perioada 31 august – 1 septembrie „Sărbătoarea chiherenilor şi a urisenilor”, eveniment aflat la cea de-a XV-a ediţie.
Organizatorii au pregătit un program bogat, care debutează sâmbătă, 31 august, cu prestaţia Grupului „Zestrea Ardealului” din Cluj, continuând cu Horaţiu Haiduc, Morani, Florin Vos. Seara de sâmbătă se va continua cu o discotecă în aer liber.
Ziua de duminică, 1 septembrie, aduce cu ea un program mai amplu din care vor face parte soliştii Ciprian şi Mihaela Istrate, Anca Branea, Maria Sântean Faghiura şi Teodor Sântean, Iulia Maier, Raluca Focşan Bogătean, Monica Pârlea, Maria Neag, Marian Predescu, Nelu Şopterean, Teodor şi Narcisa Ţogorean, Costi Dumitru. Nu vor lipsi de pe scenă nici grupurile şi ansamblurile locale precum Grupul de Ceteraşi din Chiheru coordonat de Marcel Râmba, Ansamblul Folcloric „Moştenitorii” din Chiheru de Jos, Ansamblul folcloric „Doina Mureşului” din Reghin. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.  (C.R.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*