Hai cu o carte la Festivalul Văii Gurghiului

Pentru al doilea an consecutiv, Biblioteca Județeană Mureș în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș, derulează proiectul „Hai cu o carte la festival”, prin care se dorește completarea și înnoirea fondului de carte al bibliotecilor publice comunale.

Proiectul se derulează pe durata celor două Festivaluri de tradiții și obiceiuri, respectiv Festivalul Văii Mureșului și Festivalul Văii Gurghiului.

„Sâmbătă, 17 August și duminică, 18 August 2019 ne vom afla pe Platoul La Fâncel din comuna Ibănești. Participanții la Festivalul Văii Gurghiului sunt invitați să aducă donație minim o carte. Cărțile donate pot fi în limba română, maghiară, engleză, germană și trebuie să fie într-o stare bună, astfel încât ele să poată fi apoi utilizate de cititori. Sunt așteptate și bine primite cărți din toate domeniile cunoașterii și pentru toate vârstele. De asemenea, invităm autorii mureșeni să doneze minim un exemplar din propriile opere, astfel încât bibliotecile publice comunale să poată avea un raft al autorilor locali” se arată într-un comunicat transmis pe adresa redacţiei de Biblioteca Judeţeană Mureş.

Cărțile adunate vor fi donate Bibliotecii Publice din Comuna Gurghiu, iar donațiile se vor primi la căsuța Ardeal TV din cadrul satului alegoric între orele 10.00 și 18.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*