Școala Gimnazială „Florea Bogdan” din Reghin a câștigat Cupa DHS şi pleacă în China

Concursul de îndemânare pe bicicletă și educație rutieră „Cupa DHS” dedicat elevilor din clasele V-VIII, organizat de Eurosport DHS cu sprijinul Băncii Raiffeisen și Ford România și-a disputat cea de-a X-a finală națională la Craiova în perioada 22 iunie – 23 iunie.
Competiţia a adunat la start 36 de echipaje validate, cu un număr de 144 de elevi și 36 profesori coordonatori.
Echipajul câștigător al unei excursii în China, a fost Școala Gimnazială „Florea Bogdan” din Reghin, județul Mureș, urmat pe locul 2 de echipajul de la Școala Gimnazială Lucieni, județul Dâmbovița, câștigător a 5 biciclete DHS și pe locul 3 echipajul de la Școala Gimnaziala Nr. 29 Sfânta Ana din Galați, județul Galați, câștigător a 5 hoverboard-uri. Premiile au fost înmânate de către Președintele Ford România, Ian Pearson și reprezentanta MEN, Insp. Prof. Cătălina Chendea.
După Festivitatea de premiere, a urmat un program artistic ce s-a încheiat cu o tombolă pentru toți vizitatorii, participanții și profesorii coordonatori. „Proiectul îşi propune să promoveze atât un mod de viaţă sănătos, prin mişcare, cât şi să ajute la prevenirea producerii de accidente de circulaţie în rândul elevilor, prin însuşirea corectă a regulilor de circulaţie şi prin respectarea lor. Pe termen lung, ţelul acestui tip de proiecte este creşterea numărului de cercuri şi cluburi de ciclism şi ciclo-turism pe lângă şcolile din România” a declarat  Gelu Fona – Manager Proiect prin intermediul unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*