Roxana Gheorgilaş premiată de Club Rotary Reghin

Roxana Gheorgilaş, singura elevă din Municipiul Reghin care a obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională a impresionat membrii Clubului Rotary din Reghin. Aceştia, au decis ca în urma rezultatelor deosebite obţinute să-i ofere o diplomă de excelenţă şi un premiu în valoare de o mie de lei. Acest eveniment a fost făcut în prezenţa părinţilor Roxanei, cât şi a membrilor Clubului Rotary Reghin.  

ilisan

„Una dintre preocupările noastre de bază din cei şapte ani de când funcţionăm ca şi Club Rotary a fost excelenţa în educaţie. Ne-am aplecat foarte des asupra excelenţei în educaţie, oferind premii constând în bani pentru rezultatele la olimpiadele naţionale, Bursele Rotary pentru elevii de liceu care au avut rezultate foarte bune la învăţătură, dar cu o situaţie materială mai grea. Rezultatul deosebit al Roxanei este onorant pentru învăţământul reghinean cât şi pentru Şcoala Gimnazială „Augustin Maior”, dar în primul rând este meritul ei. Nu se poate să nu premiezi excelenţa în astfel de cazuri! Este una dintre priorităţile la nivel naţional pe lângă sănătate. Atunci când avem de-a face cu copii deosebiţi, care sunt inteligenţi, perseverează şi muncesc atât de mult, nu se poate să nu le oferim un premiu.

Sper ca acest premiu în valoare materială să fie cel mai mic din viaţa ei, toate premiile să fie mult mai mari. Îi urăm succes la liceu, rezultatele ei să fie la fel de deosebite şi sper să reuşim prin Rotary să o premiem şi cu altă ocazie” a declarat Ovidiu Ilisan, membru Rotary.

Acest premiu a adus o bucurie Roxanei, care a declarat că „voi râmâne la un liceu din Reghin (Lucian Blaga n.r.) pentru că nu văd rostul să părăsesc oraşul. Sunt licee bune şi profesori buni şi aici. Acest premiu înseamnă pentru mine un impuls şi simt că toată munca mea a fost recunoscută. Nu am mai primit până acum un premiu pentru meritele mele, dar o să găsesc ce să fac cu el” a declarat Roxana Gheorgilaş după primirea diplomei de excelenţă şi a premiului de o mie de lei.WhatsApp Image 2019-06-28 at 13.40.59

Emoţii au avut şi părinţii, care au fost alături de Roxana la înmânarea premiului. „Nici acum nu realizez. Am primit atât de multe felicitări de două zile. Încă simt că visez. Am aşteptam rezultatele cu sufletul la gură. Roxana e un copil deosebit, are toate atuurile pe care le poate avea un copil. E cuminte, sensibilă, învaţă fără a fi împinsă de la spate, nu a avut nevoie de meditaţii. A fost la foarte multe olimpiade în decursul celor patru ani de gimnaziu şi pe lângă toate astea face şi baschet, are turnee” a precizat Aurora Gheorgilaş, mama Roxanei.

 

Un interviu cu Roxana găsiţi AICI.

WhatsApp Image 2019-06-28 at 13.40.12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*