Manager interimar la Spitalul din Reghin

În urma unei decizii a conducerii Primăriei Municipiului Reghin, s-a numit un nou manager interimar la Spitalului Municipal „Eugen Nicoară” din Reghin.

Astfel, Spitalul Municipal „Eugen Nicoară” din Reghin are la conducere un nou manager, interimar, pe Emilia Marcoci, medic primar pediatru. Mandatul în fruntea instituţiei a început în data de 3 mai şi se încheie după 6 luni. Emilia Marcoci lucrează la spitalul din Reghin din anul 1993 în calitate de medic pediatru.
Numirea acesteia a venit la propunerea mai multor şefi de secţie. „Am acceptat această funcţie de manager interimar al Spitalului Municipal din Reghin deşi nu sunt din Reghin, eu fac naveta în fiecare zi de la Târgu-Mureş. Doresc să avem un spital şi avem un spital multi-disciplinar, să fim competitivi şi să ajutăm populaţia din această zonă destul de întinsă pe care spitalul o deserveşte” a declarat Emilia Marcoci. Noul manager îşi va continua şi activitatea de medic pediatru „Fişa postului îmi permite să am şi activitate medicală, sigur prioritar va fi activitatea de la direcţiunea spitalului” a menţionat Emilia Marcoci, noul manager interimar al Spitalului din Reghin. (C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*