(P): 1 miliard de lei prin PNDL pentru județul Mureș

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, a continuat vizita sa în județul Mureș și vineri, 16 mai, după ce cu o zi înainte a fost prezent la Reghin alături de premierul Viorica Dăncilă, ministrul Sănătății, Sorina Pintea, și mai mulți demnitari din Guvern.
În Sala Mare a Palatului Administrativ din Târgu-Mureș, ministrul a participat la întâlnire cu primarii celor 102 localități din județ, precum și cu reprezentanții Consiliului Județean Mureș. Acesta a vorbit despre investițiile în infrastructura locală (fie ea de drumuri, apă/canal, școli, grădinițe, săli de sport, dispensare și alte unități sanitare), pe care Guvernul PSD le derulează în județul Mureș prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).
Dacă guvernele anterioare PDL – PNL au alocat județului Mureș doar 178 de milioane lei pentru dezvoltare locală, sume acordate în mod discreționar, în special primăriilor lor, Guvernul PSD a alocat județului Mureș doar prin PNDL – acest program revoluționar al Guvernului PSD – peste 1 miliard de lei.
În cadrul conferinței de presă susținută la Târgu-Mureș, ministrul a declarat că în perioada imediat următoare Guvernul va adopta, prin Ordonanță de Urgență, Codul Administrativ, cod așteptat cu nerăbdare de toți primarii din țară, deoarece acesta privește modernizarea administrației și simplificarea acesteia.
După întâlnirea de la Târgu-Mureș, ministrul Daniel Suciu a efectuat o vizită de lucru, alături de Vasile Gliga – președintele PSD Mureș în Ungheni, Luduș, Chețani, Tăureni, Band, Iclănzel, Grebenișu de Câmpie și Șăulia, unde a verificat în teren obiectivele finalizate prin PNDL sau în curs de execuție.
(C.Ş.)

(Comandat de Partidul Social Democrat – PSD. Executat de SC Gliga Comimpex SRL.
CUI mandatar financiar coordonator: 41190008.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*