Înscrieri pentru Gala Elevului reprezentant

Consiliul Naţional al Elevilor, structură naţională de reprezentare a drepturilor şi nevoilor elevilor din România, găzduzieşte cea de a doua ediţie a proiectului “Gala Elevului reprezentant” eveniment care va avea loc în data de 31 mai. Tema din acest an este una simbolică pentru bunul demers al actului educaţional “From ESC to CTRL in education”.

Din dorinţa de a recunoaşte iniţiativele de impact ale activiştilor educaţionali, Consiliul Naţional al Elevilor îşi propune să premieze contribuţia acestora la îmbunătăţirea sistemului de învăţământ. Precum CTRL nu funcţionează decât împreună cu alte taste, nici sistemul de educaţie nu poate să atingă un nivel performant în lipsa unei eficiente cooperări între actorii săi.

“Gala va reuni elevi care, prin implicarea lor activă în viaţa comunităţii, sunt şi vor fi cetăţeni de care avem nevoie, profesori dedicaţi în totalitate perfecţionării sistemului de învăţământ, activişti care contribuie zilnic la înfăptuirea unei schimbări şi echipele din spatele iniţiativelor educaţionale benefice pentru dimensiunea învăţării ca factor formator în dezvoltarea personală şi socială a elevilor. În cazul în care cunoşti o persoană ale cărei iniţiative reprezintă un punct de reper pentru dezvoltarea performantă a sistemului educaţional, poţi să o nominalizezi accesând următorul link: https://gala.consiliulelevilor.ro/ “ spun reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor Mureş într-un comunicat de presă.

Termen limită pentru nominalizări: 15 mai, ora 23:59

Categoriile în cadrul cărora puteţi face o nominalizare sunt: “Profesori de nota 10”, “Elevi care schimbă comunitatea”, “Iniţiative pentru educaţie” şi “Activişti pentru educaţie”.

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina oficială a Consiliului Naţional al Elevilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*