Mureș Half Marathon – Descoperă Târgu-Mureşul în alergare”

Mureș Half Marathon Vrei să îți depășești limitele și să ieși din zona ta de confort? Vrei să descoperi Târgu- Mureșul așa cum nu ai mai făcut-o până acum? Vino alături de noi și de alți 1000 de alergători în data de 12 Mai, la cel mai inedit concurs de alergare pe asfalt Mureș Half Marathon 2019, organizat de Asociația Sportivă Mureș Runners în colaborare cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș. Cursele sunt create pentru toată lumea: te poți înscrie pentru ștafetă a câte 4 persoane fiecare având 5 km de alergare sau individual cursa de 10 km, iar pentru cei mai curajoși cei 21 km semimarathon. Bineînțeles că nu au fost uitați nici cei mici, pentru care avem 1 km de alergare, iar pentru cei mai buni sunt puse la bătaie premii generoase. Și pentru că ești un curajos, indiferent de cursa aleasă, noi te răsplătim cu o zi de neuitat plină de prieteni, surprize frumoase și bineînțeles de sport. Așa că ia-ți prietenii și ne vedem la start pe 12 Mai 2019!
Asociaţia Mureș Runners este o colectivitate de oameni uniţi de aceeaşi pasiune, respectiv de pasiunea pentru mişcare şi pentru sport. De patru ani, Mureş Runners s-a evidenţiat prin numeroase proiecte, printre care cele mai importante sunt competițiile sportive Mureș Half Marathon și Mureș 24 H.
Mureș Half Marathon este o competiţie de alergare în masă, unde sub Deviza “Descoperă Târgu-Mureşul în alergare” se adună la start în fiecare an aproximativ o mie de participanţi.
În acest an competiţia se află la cea de-a treia ediţie, iar dorinţa Mureş Runners, pe lângă aceea de a avea un număr cât mai mare  de participanţi prin intermediul cărora să promoveze sportul şi un stil  de viaţă cât mai sănătos este şi aceea de a promova Târgu-Mureşul.
“Ce înseamnă Mureş Runners dincolo de competițiile sportive? Mureş Runners înseamnă devotament şi implicare în diverse proiecte sociale cum ar fi « Acţiune de împădurire » sub deviza, « Ne pasă de aerul pe care îl respirăm, de calitatea vieţii noastre şi a generaţiilor următoare », membrii Mureş Runners au plantat câte un copac pentru fiecare participant la Mureș Half  Marathon ediţia 2018, totalizând 1000 de puieţi plantaţi sub  supervizarea şi participarea Direcţiei Silvice Mureş şi a Ocolului  Silvic Mureş. Sub deviza “Aprinde o stea pentru Epilepsie”, Asociaţia Mureş Runners a sprijinit şi s-a alăturat în acţiunea de strângere de fonduri pentru bolnavii de epilepsie, acţiune care a constat într-un cross caritabil ce a avut loc în luna iunie în Târgu-Mureş, dar asociaţia s-a implicat şi în acţiuni de strângere de fonduri, Christmas Run, prin care am
ajutat familii nevoiașe din Târgu-Mureş şi împrejurimi” spun reprezentanţii Asociaţiei Mureş Runners. Mureș Runners îşi doreşte continuarea implicării în plan social şi în anul 2019, demarând în acest sens proiecte noi, printre care strângerea de fonduri „Salvati copiii” pentru amenajarea și dotarea salonului de terapie intensiva noi născuţi de la maternitatea Spitalului Clinic Județean Mureş, cât şi organizarea unui cross caritabil pentru copii «IceCream Kid Runn » în luna iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*