Biblioteca Urbană la Reghin

Primăria Municipiului Reghin în colaborare cu instituţiile de învăţământ din Reghin organizează un proiect dedicat Anului Cărţii intitulat „Biblioteca Urbană”.
„2019 a fost declarat Anul Cărții în România așa că ne-am gândit ca împreună cu unitățile de învățământ, să scoatem biblioteca în parcuri și în spațiile de promenadă din oraș pentru ca un număr cât mai mare de reghineni să se bucure de lectură în aer liber. Copiii au două săptămâni la dispoziție (25 martie- 5 aprilie) să meșterească o bibliotecă urbană, cu cât mai ingenioasă cu atât mai bine. Toate bibliotecile vor fi mai apoi amplasate în spațiile publice și umplute cu cărți adunate de elevi în această perioadă. Le dorim succes tuturor celor implicați în proiect!” spun organizatorii. În urma acestui proiect, cea mai inspirată creaţie va fi recompensată cu  un premiu special.
Aşadar, dacă printre voi sunt doritori care vor să doneze cărți pentru acest proiect sunteţi aşteptaţi cu ele la sediul primăriei, de luni până vineri, între orele 08.00 și 16.00, la Compartimentul Învățământ, Cultură, Sport.

biblioteca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*