Activitate de prevenire a consumului de droguri la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin

Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Mureş au desfășurat o activitate de prevenire a consumului de droguri adresată cadrelor didactice vineri, 15 martie la Liceul Tehnologic „Lucian Blaga” Reghin.
Activitatea a urmărit informarea diriginților din cadrul unității școlare cu privire la problematica consumului de droguri, în vederea desfășurării de către aceștia de activități de prevenire a consumului de droguri pentru elevi.
Aceste acţiuni preventive vor fi derulate permanent de către profesori, la orele de dirigenție sau în cadrul programului “Școala Altfel”.
De asemenea, a fost promovat proiectul naţional de prevenire a consumului de droguri “Mesajul meu antidrog”, implementat de CPECA Mureș în anul școlar 2018/2019.
Pe tot parcursul acestui an școlar, specialiştii CPECA Mureş vor oferi consiliere cadrelor didactice în legătură cu aspectele de prevenire a consumului de droguri, cu mijloace eficiente de realizare a activităţilor antidrog ce doresc să fie iniţiate.

(C.R.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*