Târg de nunţi la Casablanca în acest sfârşit de săptămână

Cei care vor să îşi unească destinele în viitorul apropiat sunt aşteptaţi în perioada 15 – 17 martie la târgul de nunţi organizat la Restaurantul Casablanca din Reghin pentru a studia ofertele prestatorilor de servicii și a producătorilor din domeniul evenimentelor și al meselor festive. Evenimentul se află la cea de-a XII-a ediţie şi va reuni aproximativ 14 expozanţi din Reghin, Târgu-Mureş şi Bistriţa, care oferă servicii din domenii diverse precum foto-video, decor, muzică, rochii de mireasă etc.

„După cum v-am obişnuit de 12 ani facem la începutul anului o ediţie a târgului de nunţi unde încercăm să adunăm în sala noastră prestatori de servicii din toate domeniile căutate pentru un asemenea eveniment. Astfel viitorilor miri, care organizează o nuntă o să le fie mult mai uşor să-şi aleagă cele necesare şi să le putem uşura deciziile” a precizat Călin Rusu, administratorul restaurantului „Casablanca.

calin rusu

Acest târg a devenit o tradiţie, iar interesul pentru acest eveniment creşte de la an la an. Cei interesaţi pot descoperi aici pe lângă ofertele variate şi bonusuri la diferite servicii. „Ar trebui să înceapă cu ceea ce le lipseşte, pentru că aici vor găsi tot ce au nevoie, să fie atenţi la toate ofertele, la ce discount-uri obţin prin participarea la eveniment pentru că şi acesta este un aspect important al târgurilor de nunţi, motiv pentru care viitorii miri trebuie să profite de aceste lucruri” a adăugat Călin Rusu. Restaurantul „Casablanca” oferă o reducere de 10% din preţul meniului pentru mirii care aleg să-şi organizeze nunta în duminicile rămase libere din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*