Se pun lucrurile în mişcare pentru centura ocolitoare a Reghinului

IMG_7390După ani buni de aşteptare, reghinenii ar putea să aibă în sfârşit o centură ocolitoare, care va scoate traficul greu din oraş. Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc a fost prezent în judeţul Mureş pentru a verifica stadiul lucrărilor de pe şantierele loturilor de autostradă Iernut – Cheţani şi Cheţani – Câmpia Turzii. Cu această ocazie, Răzvan Cuc s-a deplasat şi în Municipiul Reghin unde a fost însoţit de Narcis Neaga – director CNAIR, Adriana Nicula – director regional DRDP, prefectul județului Mureș – Mircea Dușa și fostul deputat Vasile Gliga.

Unul dintre subiectele abordate în cadrul întâlnirii de la Reghin a vizat punerea în aplicare a proiectului „Varianta de ocolire sud şi est a Municipiului Reghin”.

centura ocolitoare a reghinului

„Acesta este motivul pentru care am venit la Reghin. Auzisem că există o documentaţie din anul 2007. Eu încă din mandatul trecut am lansat foarte multe proiecte în cadrul ministerului şi vorbesc aici despre investiţii în infrastuctură mare Piteşti – Sibiu, Piteşti – Craiova şi ca politică, tot timpul am încercat să urgentez lucrurile. Vom actualiza indicatorii din SF pentru că este un SF relativ vechi din 2007. Avem banii în buget, actualizăm SF-ul şi-apoi dăm la proiectare şi execuţie. Actualizarea SF-ului nu este o problemă pentru că este vorba de doar câteva luni. Ese un obiectiv care are 10 kilometri, deci nu este ceva foarte complicat de realizat” a declarat ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.

IMG_7395

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*