politia_romana

Actiuni ale Politiei muresene pentru siguranta cetatenilor

În perioada  1 – 4 martie a.c., polițiștii au intervenit la 185 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate aproape 780 de sancţiuni contravenţionale pentru ilegalitățile depistate și au fost constatate peste 70 de  infracțiuni.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. S-a intervenit la 185 de evenimente, dintre care 164 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 72 de infracţiuni, 19 persoane fiind surprinse în flagrant delict, în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă, fiind depistate 2 persoane urmărite la nivel naţional.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 777 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 295.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române, poliţiştii rutieri desfăşurând activităţi pentru creşterea siguranţei în trafic.

Astfel, au fost reținute 65 de permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*