Dosare penale pentru comercializarea de marfuri contrafacute

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au efectuat patru controale la mai multe societăţi comerciale bănuite de comercializarea de mărfuri contrafăcute. Prejudiciul estimat este de peste 52.000 de lei.

IMG-20190207-WA0008

În data de 4 februarie a.c., respectiv 7 februarie a.c., poliţiştii mureşeni, specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat patru controale pe raza localităţilor Luduş şi Târgu Mureş, la punctele de lucru al unor societăţi comerciale, prilej cu care au constatat faptul că societăţile în cauză, aveau expuse spre vânzare diferite produse, respectiv obiecte de încălţăminte sport, jucării, produse cosmetice, ceasuri, genţi tip portofel şi articole de îmbrăcăminte ce purtau inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM .

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate şi ridicate în vederea confiscării următoarele bunuri: 541 obiecte de încălţăminte sport, 128 cutii conţinând jucării, 57 produse cosmetice, 23 de ceasuri, 14 genţi tip portofel şi 29 articole de îmbrăcăminte, toate acestea purtând inscripții și însemne similare unor mărci înregistrate OSIM.

Prejudiciul cauzat se ridică la peste 52.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, sub supravegherea parchetelor competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*