Stagiu Naţional de Kumite la Gurghiu

Localitatea Gurghiu va fi în perioada 1- 3 februarie, gazda Stagiului Naţional de Kumite IFK România – KWU România organizat de Suciu Alin Mihai, președintele Clubului Sportiv „David”  din Reghin. Va fi un eveniment deschis tuturor practicanţilor de Arte Marţiale, în general, şi Kyokushin Karate, în special, indiferent de apartenenţa sau afilierea organizaţională.
Activităţile vor fi coordonate de instructorii Sensei Ionel Stancu (Hachiman Dojo) şi Senpai Florin Sabo (Cluj Napoca). „Vor fi prezenți 130 de sportivi din toată ţara, va fi prezent și președintele IFK România, Christian Hirsch. Antrenamentele vor fi conduse de cei mai buni antrenori ai României, vor fi prezenți sportivi foarte bine cotați, adică campioni europeni și mondiali. Scopul acestui stagiu este de a acumula noi cunoștințe de la cei mai buni sportivi, se vor face antrenamente și sparing-uri între sportivi pentru dezvoltarea tehnicii de luptă” spune organizatorul Suciu Alin Mihai, președintele Clubului Sportiv „David”.
Programul începe de vineri cu un antrenament de la ora 18:00, iar sâmbătă se vor desfăşura două antrenamente, primul de la 10:00 la 12:00 și al doilea de la 18:00  la 20:00, iar duminică de la 10:00 la 12:00. Cei prezenţi, vor profita de timpul liber avut în ziua de sâmbătă, aşa că vor vizita Cetatea şi Parcul Dendrologic din Gurghiu şi vor face o plimbare la Castelul Regal de la Lăpuşna.

 

kumite gurghiu

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*