Prinşi de jadarmi la furat în miez de noapte

Două persoane în vârstă de 39 de ani, au fost prinse de un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș, după ce au furat pneuri, din uscătorie de pe o strada, din Târgu-Mureș.

În fapt, în data de 22 ianuarie în jurul orei 23:05, pe timpul executării serviciului, jandarmii au fost sesizați de către dispecerul 112, cu privire la faptul că pe B-dul 1848, din Tg-Mureș, se reclamă furt în desfășurare de pneuri din uscătorie. Echipajul s-a deplasat de urgență la fața locului, unde au reușit prinderea și identificarea persoanelor V.I. și F.Z. din Târgu-Mureș. Aceștia după ce au intrat folosind interfonul, în scara imobilului, situat pe B-dul 1848 din Tg-Mureș, au urcat la etajul X, de unde din uscătorie, prin forțarea sistemului de închidere au sustras un set de 4 pneuri cu genți din aliaj, pe care le-au coborât cu liftul la parter , fiind reținuți în fața imobilului de către echipajul de jandarmi având bunurile asupra lor. Valoarea prejudiciului cauzat este de 700 lei, care a fost recuperat în totalitate.

Suspecții și actele de sesizare cu privire la suspiciunea de comitere a faptei de furt calificat conform art.228, alin.1, Cod Penal au fost predate organelor de poliție pentru continuarea cerecetărilor.

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*