Moş Crăciun se plimbă cu autobuzul prin Reghin

În această perioadă, Moş Crăciun este alături de copii, fiind mult aşteptat în seara de Ajun când cei mici vor primi cadouri de la el.

Până atunci, copiii din Municipiul Reghin au ocazia de a fi alături de el, într-o călătorie cu autobuzul pentru că Moş Crăciun se plimbă cu acest mijloc de transport prin cartierele oraşului.autobuzul lui mos craciun 2

autobuzul lui mos craciun 4

Ieri a fost o atmosferă de sărbătoare în autobuzul Moşului, unde prichideii i-au spus poezii, i-au colindat, iar în schimbul acestora, Moş Crăciun le-a împărţit cadouri şi s-a fotografiat cu cei mici.

Autobuzul decorat în spiritul sărbătorilor de iarnă, a adus bucurie în rândul copiilor, aceştia fiind fascinaţi de luminiţele ce au împodobit mijlocul de transport, dar şi de decorul din interior.

Autobuzul lui Moş Crăciun va circula şi astăzi, 21 decembrie, de la orele 17:00 și 18:00 pe următorul traseu: Biserica Săsească – Piața Mare – Centru (primărie) – Pandurilor –Unirii – Kaufland – Cartierul Câmpului – Salcâmilor – Iernuțeni – Biserica Săsească.

 

Mai multe fotografii din prima seară a călătoriei cu autobuzul găsiţi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*