Concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități

Fundația United by Music România organizează concurs de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități, vineri, 7 decembrie la Târgu-Mureş, eveniment ce se va desfăşura la Teatrul Spectrum. De la ora 17:00 are loc audiția publică. Urmând ca de la ora 19.30 să susţină un concert trrupa The Crazy Plumbers, moment urmat anunțarea câștigătorilor.

“Concursul de talente muzicale pentru persoane cu dizabilități începe cu o preselecție. Audițiile vor fi susținute în prima săptămână a lunii decembrie în trei locații: Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc și Târgu Mureș. Candidații selectați de către juriu vor avea posibilitatea să-și dezvolte o carieră muzicală pe termen lung, ei vor primi mentori, vor avea parte de educație muzicală.” spun organizatorii.
Fiecare participant va interpreta o piesă muzicală individual. Candidaţii au posibilitatea de a-şi alege singuri repertoriul.

“Scopul organizației din România este ca în următorii ani să avem formații muzicale performante, compuse din persoane cu dizabilități, care cântând pe scenă fascinează publicul, pentru că în acest moment nu există lumea oamenilor cu dizabilități și lumea oamenilor sănătoși, ci există doar experiența muzicală, funcționând ca o conexiune. În acest scop am lansat concursul de talente pentru a găsi persoanele cu care putem atinge acest obiectiv” declară organizatorii.

Intrarea la eveniment este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*