Zilele Jocurilor la Târgu-Mureş

Comunicat de presă

Zilele jocurilor – boardgamers convention este cel mai mare târg dedicat jocurilor de societate din România. Ediția de anul acesta va avea loc la Teatrul Național din Târgu Mureș, chiar în centrul orașului, în perioada 23-25 noiembrie 2018.

În cadrul târgului se vor putea juca cele mai noi și populare jocuri, vor avea loc concursuri cu premii și se vor vinde jocuri la promoție. Există și o zonă special amenajată în care designerii de jocuri își pot testa prototipurile împreună cu vizitatorii și va avea loc și o nouă ediție a concursului de design, la care premiul cel mare este publicarea jocului la o editură internațională de succes.

”La a patra ediție ne așteptăm la un număr record de participanți, târgul a crescut la fiecare ediție. Așteptăm să vină familii cu copii, jucătorii ocazionali, dar și cei înrăiți, cu colecții de sute de jocuri. Oferta de jocuri care va fi prezentă în cadrul târgului este cea mai mare din țară, iar distribuitorii vin cu prețuri speciale pentru cei care vor să cumpere cadouri de Moș Nicolae sau de Crăciun. Am ajuns la a patra ediție și lumea știe deja că la Zilele jocurilor poți veni și doar să te joci, nu trebuie să știi jocurile de dinainte sau să stai să citești regulamente. Pe lângă multe concursuri și promoții avem și deja tradiționala tombolă, concursul de design și finala campionatului național de Catan, cel mai popular joc din România.” a declarat Mihai Ungureanu, organizatorul evenimentului.

Târgul Zilele jocurilor e deschis de vineri, 23 noiembrie, ora 10:00 până duminică 25 noiembrie ora 17:00, la Teatrul Național Târgu Mureș.

Intrarea este gratuită.

Mai multe detalii găsiți pe www.bgcon.ro sau

pe https://www.facebook.com/events/262459000994022/

Afis-Zilele-Jocurilor-2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*