Desenează-ți orașul și poți fi premiat de Municipiul Reghin!

Municipiul Reghin organizează un concurs destinat copiilor cu vârsta până în 10 ani inclusiv, având ca tematică desenul, concurs intitulat “Eu iubesc Reghinul”.  Copiii sunt aşteptaţi să se înscrie în perioada 22 noiembrie – 5 decembrie cu poveşti despre oraşul lor, ilustrate prin desen.

Concursul se va desfăşura pe pagina de facebook a Municipiului Reghin, având două etape, înscriere şi votare. Astfel, doritorii se pot înscrie în perioada 22 – 29 noiembrie, urmând ca în perioada 30 noiembrie – 5 decembrie să aibă loc votarea lucrărilor.

crayons-1209804_960_720

După încheierea perioadei de înscriere, se va crea pe pagina de facebook a Municipiului Reghin un album denumit “Candidaturi concurs – Eu şi oraşul meu” unde se vor regăsi desenele înscrise, valide, trimise pentru concurs.

În perioada 30 noiembrie – 5 decembrie se va vota desenul preferat din acest album, printr-un like. Desenul care adună cele mai multe like-uri va fi desemnat câştigătorul premiului de popularitate.

Desenele se trimit fie în format electronic printr-un mesaj privat pe pagina de facebook a municipiului Reghin sau pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Reghin, camera 9.

Premii

Premiul pentru Popularitate

Vor fi alocate două premii, unul ales în baza voturilor de pe facebook, care va fi recompensat cu un premiu în valoare de 1000 de lei pentru popularitate.

Marele premiu

Al doilea premiu, se acordă de către o comisie desemnată de organizator şi cuprinde un premiu în valoare de 1000 de lei şi transformarea desenului în machetă pentru materialele de promovare ale Municipiului Reghin pentru anul 2019.

Pentru mai multe detalii, consultați Regulamentul concursului.

sursa foto: pixabay.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*