Mâine are loc Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, în data de 19 octombrie 2018, începând cu ora 9,00, în următoarele locaţii:

–    Târgu Mureş, Hotel Tineretului, str. Nicolae Grigorescu, nr. 19;

–    Reghin, Casa de Cultură a Tineretului “George Enescu”, str. Republicii, nr. 2;

–    Târnăveni, Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, str. Republicii, nr. 32;

–    Sighișoara, Hotel Korona, str. Zaharia Boiu, nr.12-14;

–     Luduș, la sediul punctului de lucru din str. Republicii, nr. 43.

La acest eveniment și-au anunțat participarea până la această dată 77 agenți economici mureşeni care vor pune la dispoziție 844 locuri de muncă: Tg. Mureş–377; Reghin – 87; Târnăveni–293; Sighișoara–76; Luduș – 11, din care 56 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Meseriile oferite de angajatorii mureșeni sunt:  lucrător comercial, ospătar, bucătar, casier, confecționer textile, barman, ajutor ospătar, vânzător, operator mașini-unelte etc.  iar pentru persoane cu studii superioare: inginer, programator, economist, etc.

Scopul acestei burse este acela de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și de a face posibila interacțiunea directă a acestora cu angajatorii, iar absolvenții vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante.

La bursa pot participa și alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional.

Bursa locurilor de muncă are ca obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă.

 

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*