Tabăra de Creație Foto-Pictură la Sovata

În perioada 19 – 21 octombrie 2018, Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș, organizează Tabăra de Creație Foto și Pictură, intitulată ,,Șoapte în culori”. Acțiunea se va desfășura, la fel ca anul trecut, în frumoasa stațiune de la Sovata şi este adresată tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 ani și în special studenților ce sunt atrași de arta fotografică, precum și celor ce iubesc pictura.

”Având telefoane mobile dotate cu camere foto tot mai performante, cu siguranță mulți cochetează cu fotografia, dar probabil prea puțini au studiat arta fotografică. Unii iubesc pictura dar poate nu au îndrăznit niciodată să picteze ceva, neștiind de unde și cum să înceapă sau pur și simplu nici nu s-au gândit că ar putea crea ceva frumos cu o simplă pensulă, o coală de hârtie și niște acuarele. Dorim să le oferim studenților și tinerilor ocazia de a afla și învăța cât mai multe despre arta fotografică și despre pictură. Vom pune accentul pe înțelegerea compoziției, tehnicile și materialele folosite, modul de poziționare în raport cu lumina și nu în ultimul rând pe creativitate. Cadrul natural pitoresc și cromatica toamnei ne îndeamnă spre visare și frumos. Anul acesta concurenții sunt îndemnați să descopere „șoaptele” naturii, șoaptele din jurul lor. Fotografiile și picturile lor, nu vor fi simple crâmpeie de toamnă, ci imagini care sugerează șoapte. O frunză ce cade precum o șoaptă din copac, o apă ce șușotește într-un susur timid, tineri sau bătrâni ce-și mărturisesc în șoapte sentimente sau emoții… totul este „o șoaptă” în jurul nostru. Vino și tu să surprinzi „șoaptele” din Sovata!” spun organizatorii.

Înscrierile se fac prin completarea fișei de înscrierem online sau la sediul CCS, și trimiterea a două fotografii sau desene/picturi (fotografiate) la adresa ccstargumures@gmail.com până în data de 17 octombrie 2018. În funcție de fotografiile primite se va face o selecție a participanților, locurile din tabără fiind limitate.

 

 • ONLINE
  https://docs.google.com/forms/d/1qujkVWj90IuU-LYpQUmczD-WDRHjU6cHIHQpqdxtLtE
 • – la sediul Casei de Cultură a Studenților Tg. Mureș din str. Nicolae Grigorescu nr. 19 (de luni până vineri orele 9:00-14:00)
  – e-mail ccstargumures@gmail.com
  Înscrierea și participarea sunt GRATUITE. Transportul, cazarea și masa concurenților vor fi suportate de către organizatori.

  Detalii:
  telefon 0265. 216.066
  e-mail cu subiectul Tabăra de Creație Foto și Pictură ,,Șoapte în culori”
  sediul CCS Târgu – Mures

 

tabara sovata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*