Un nou apel de proiecte marca Abonament pentru Comunitate

O nouă sesiune de finanţare la Abonament pentru Comunitate urmează să aibă loc, motiv pentru care s-a dat startul unui nou apel de proiecte.

Ai o idee şi vrei să demarezi un proiect, de pe urma căruia au posibilitatea să beneficieze reghinenii, fie ei elevi, studenţi, pensionari dar nu ai puterea financiară să pui ideea în aplicare? E o idee creativă, generoasă şi darnică? Atunci, ai posibilitatea să aplici la apelul de proiecte Abonament pentru Comunitate, demarat de Fundaţia Comunitară Mureş, prin Fondul Comunitar Reghin.

Important de ştiut faptul că pot aplica atât organizaţii cât şi grupuri de iniţiativă, care implementează proiecte pe raza municipiului Reghin.

Sunt aşteptate propuneri de proiecte din domenii precum: protecţia mediului, mobilitate urbană, urbanism, cultură, artă, sport, recreere, educaţie, cercetare, învăţământ, antreprenoriat şi dezvoltare economică, filantropie şi voluntariat, sănătate (prevenţie şi educaţie), servicii sociale, democraţie şi cetăţenie participativă.

Tot ce trebuie să faci este să depui o scrisoare de intenţie, în care să explici care sunt obiectivele proiectului, pentru cine se face, cine se implică/care este echipa care va face proiectul, care sunt motivaţiile pentru realizarea acestui proiect. Trimite scrisoarea de intenţie pe adresa reghin@fcmures.org

Proiectele înscrise vor fi analizate, urmând ca trei dintre ele să meargă mai departe către evenimentul de finanţare care va avea loc pe data de 27 noiembrie 2018. Proiectele selectate vor veni în faţa Abonaţilor la evenimentul de finanţare, unde îşi vor fi prezentate, urmând ca abonaţii şi cei prezenţi la eveniment să doneze pentru proiectele preferate.

Data limită pentru depunerea proiectelor este 21 octombrie 2018.

Pentru informaţii suplimentare accesaţi acest document

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*