Paradă militară la Reghin de Ziua Pompierilor din România

Joi, 13 septembrie, pompierii sunt sărbătoriţi şi în municipiul nostru printr-un eveniment menit să marcheze cei 170 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii. Programul cuprinde mai multe activităţi precum: paradă militară, expoziţie de tehnică militară. Evenimentul se va desfăşura în zona centrală a muncipiului Reghin, începând cu ora 12:00.

 

Program:

Ora 12:00 – Expoziţie de tehnică militară

Ora 13:00 – Ceremonie religioasă

  • Intonarea Imnului de Stat al României
  • Discursuri
  • Parada militară cu participarea de efective şi tehnică

 

Ziua Pompierilor

În acest sens, Primăria Municipiului Reghin anunţă locuitorii Municipiului faptul că „în data de 13 septembrie 2018, începând cu ora 8:00, circulația în zona centrală a Municipiului Reghin (de la intersecția str. Petru Maior- Republicii până la intersecția str. Pandurilor – Petru Maior) va fi închisă, iar circulația va fi deviată pe rute ocolitoare.
Se va putea circula dinspre str. Pandurilor, pe lângă Poștă, înspre str. M. Eminescu sau înspre str. Spitalului; Pe str. Spitalului se va putea circula numai pe sensul de urcare, până la Spitalul Municipal. Între orele 13:00 – 14:00, se va interzice accesul vehiculelor în zona centrală de la intersecția străzii M. Eminescu cu strada Viorelelor și de la intersecția străzii Pandurilor cu strada Vânătorilor, în vederea trecerii vehiculelor participante la defilare”.
Evenimentul este organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş în colaborare cu Primăria Municipiului Reghin.

inchidere circulatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*