A fugit de poliţie, dar a intrat cu maşina în stâlp

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reghin au reţinut pentru 24 de ore, în noaptea de 24/25 iulie a.c., un tânăr de 21 de ani, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni rutiere.

La data de 24 iulie a.c., la ora 19:26, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au surprins cu aparatul radar, pe strada Gării din localitate, un autoturism ce se deplasa cu viteza de 102 km/h.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele regulamentare ale polițiștilor rutieri, aceștia au procedat la urmărirea lui în trafic, iar conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat faptul că tânărul de 21 de ani avea permisul de conducere suspendat încă din 09 iulie a.c..

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*