Concert simfonic de Zilele Reghinului

Prima zi – primele evenimente

Astăzi încep oficial Zilele Reghinului. Primul eveniment de amploare care are loc în această seară era programat în aer liber în Piaţeta din cartierul Libertăţii, însă din pricina vremii nefavorabile, manifestarea se desfăşoară la Casa de Cultură „Eugen Nicoară”, cu începere de la ora 19.00.

Este vorba despre concertul simfonic susţinut de Opera Group Project Cluj. Un moment special pentru Reghin, unde vor fi prezenţi 40 de instrumentiști alături de tenori, soprane și dirijorul Cristian Sandu, care ne vor încânta cu un program artistic de excepție, timp de mai bine de două ore.
Programul Zilelor Reghinului este structurat pe mai multe domenii de activitate „Echipa care s-a implicat în organizarea acestui eveniment lucrează de o lună de zile, non-stop, de dimineaţa până seara. Nu ştiam de ce au aşa mult de lucru. M-am uitat pe programul făcut de echipa de organizare şi trebuie să le mulţumesc pentru că am realizat ce efort mare au depus, deoarece programul chiar este inedit şi complex. Toată lumea ne întreabă de ce facem de lunea până duminica. Pentru că este anul Centenarului şi am considerat că trebuie să extindem activităţile pe care le facem şi să nu ne rezumăm doar la bere, mici şi concerte. Aşa că am împărţit activităţile pe domenii şi am acoperit toată plaja pentru că sunt activităţi specifice, care sunt direcţionate pe un anumit segment de public. Sper ca beneficiarii acestor evenimente să se implice, să participe şi sper să fie apreciat şi efortul pe care l-au depus colegii mei” declară primarul Maria Precup.

Marşul Centenarului ajunge la Reghin

Afish2

Tot astăzi, reghinenii au ocazia de a întâmpina participanţii la „Marşul Centenarului”, ce a avut startul la Alba-Iulia în data de 1 iulie şi are ca punct final Chişinăul în data de 1 septembrie. Dacă vreţi să fiţi alături de ei, o puteţi face la ora 18:00, la intrarea în oraş dinspre localitatea Breaza.

„Reghinul nu face excepţie în a-i primi pe cei 40 de temerari care au pornit de la Alba Iulia. Îi vom primi luni cu braţele deschise. Ne-am gândit să-i întâmpinăm la intrarea în oraş cu fanfara Municipiului Reghin. Luni la ora 18 vor ajunge în Reghin. Îi vom aştepta cu cazare, o cină şi ceea ce putem” a declarat Maria Precup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*