S-a deschis Ştrandul din Reghin

sdrPuteţi să vă pregătiţi costumele de baie pentru un nou sezon la ştrandul Municipal din Reghin. Deşi vremea a cam dat bătăi de cap în ultima perioadă, iar ploaia şi-a cam făcut de cap, administraţia publică locală a deschis Ştrandul Municipal. Vă aşteaptă patru bazine, adresate tuturor categoriilor de vârstă, dar şi o terasă unde cei prezenţi pot consuma băuturi răcoritoare „În acest sezon estival sperăm să ţină şi vremea cu noi. Suntem pregătiţi, avem toate dotările corespunzătoare pentru ca oamenii să petreacă aici timpul liber de calitate, într-un mediu plăcut, cu o apă foarte curată şi un personal atent care se ocupă de toate detaliile, astfel încât toate persoanele indiferent de categoria de vârstă să se bucure de condiţiile pe care le avem” a declarat inginer Călin Albu, administratorul ştrandului Municipiului Reghin.

Au fost executate lucrări de întreţinere şi reparaţii, pentru a oferi celor prezenţi la ştrand cele mai bune condiţii. „Am făcut unele modificări la sistemul de filtrare, am introdus dozatoare noi. În acelaşi timp anul acesta s-au făcut mari reparaţii prin reamenajarea aleilor pietonale, datorită faptului că în timp ele s-au deteriorat foarte mult. Anul acesta s-au luat măsurile care erau imperios necesare, astfel încât să nu apară accidente sau alte evenimente neplăcute” a adăugat inginer Călin Albu.

Preţuri

Cetăţenii care vor veni la ştrand, vor plăti pentru un bilet valabil pentru o zi în valoare de 10 lei pentru un adult şi 7 lei pentru copii. Copiii sub 5 ani au intrare gratuită. Cei care doresc pot să închirieze un sezlong contra sumei de 5 lei.

sdr sdr sdr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*