Elevii reghineni în febra Evaluării Naţionale

Elevii claselor a VIII-a au susţinut prima probă la Evaluarea Naţională la Limba şi Literatura Română. Prin emoţiile examenului au trecut şi elevii reghineni. În Reghin sunt cinci centre de examen la care sunt arondate diferite unităţi de învăţământ pentru această Evaluare Naţională. Printre centrele de examen s-a numărat şi Școala Gimnazială Alexandru Ceuşianu. „Am avut înscrişi 115 elevi la proba de Limba şi Literatura Română. Din păcate am avut şi trei absenţi, un elev de la şcoala noastră şi doi elevi de la Şcoala Gimnazială din Cozma” a declarat Jan Timuş, directorul Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ceuşianu” din Reghin. Conform metodologiei, elevii care nu s-au prezentat la proba de Limba şi Literatura Română nu se mai pot prezenta la celelalte probe, având dreptul să se prezinte la un examen ulterior.

Şi în ceea ce priveşte siguranţa în timpul examenelor, Şcoala Gimnazială „Alexandru Ceuşianu” şi-a îndeplinit cerinţele. „Ne-am îndeplinit îndatorirea şi am asigurat supravegherea tuturor sălilor, am avut supraveghetori pe coridoare şi nu au fost probleme” a adăugat Jan Timuş, directorul Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ceuşianu”.

Urmează susţinerea examenului la Matematică, stabilit pentru data de 13 iunie şi cel de Limba Maternă pentru data de 14 iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*