Vara aceasta, fii gazda unui voluntar internațional!

Ce faci vara aceasta? Fii Global Host

 

Ce înseamnă Global Host?

Global Host oferă indivizilor/familiilor oportunitatea de a găzdui pe o perioadă de 6 până la 8 săptămâni, voluntari din alte țări, de a trăi o experiență internațională, de a descoperi culturi noi și de a învăța limbi noi fără să trebuiască să plece în străinătate.

 

Care sunt avantajele?

În primul rând, faci o faptă bună, deschizând ușa casei tale unei alte culturi, pe care vei reuși să o cunoști îndeaproape fără ca măcar să pleci de acasă.

În al doilea rând, poți încerca preparate culinare din țara respectivă și în același timp să îl înveți pe celălalt cum să gătească mâncare tradițională din țara noastră. Poți învăța cuvinte din limba maternă a acestuia și să îi fi ghid prin oraș, întrucât un om străin are o altă perspectivă asupra arhitecturii și al celorlalte elemente culturale și te poate face atent la cele mai mici detalii.

Nu în ultimul rând, vei lega o prietenie de durată, putând la rândul tău să mergi în vizită, deoarece vei avea un prieten acolo care îți va fi ghid, dar și gazdă, răsplătindu-ți în acest fel serviciul pe care tu i l-ai făcut pe perioada șederii sale în România.

Cum pot deveni Global Host?

Prin participarea la evenimentele organizate în acest scop sau prin completarea formularului online de pe https://aiesec.ro/global-host/ . După aplicare, vei fi contactat de un reprezentant AIESEC pentru a stabili o întâlnire, în vederea selectării voluntarului potrivit.

global host

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*