Ştrandul Municipal a intrat în reparaţii

davŞtrandul Municipal din Reghin se pregăteşte să primească iubitorii de apă şi soare pentru un nou sezon estival. Însă, înainte de a-şi deschide porţile, acesta a intrat în reparaţii pentru a oferi clienţilor cele mai bune condiţii.

„La propunerea administraţiei ştrandului municipal, conducerea Primăriei Municipiului Reghin a aprobat alocarea unor fonduri pentru reparaţia suprafeţelor pietonale din incinta ştrandului, şi-anume platformele care fac legătura între bazine prin găsirea unor soluţii care să nu afecteze siguranţa persoanelor care tranzitează suprafeţele respective pentru a nu aluneca şi pentru a evita accidentele, care ar putea provoca tăieturi sau alte leziuni. Soluţia găsită este una dintre cele mai bune, dacă luăm în considerare preţul de execuţie şi materialele folosite pentru refacerea suprafeţelor” a declarat pentru ziarul Glasul Vailor, inginer Călin Albu, administratorul ştrandului Municipiului Reghin.

Se vor executa şi lucrări de întreţinere, punându-se accent şi pe celelalte activităţi de punere în funcţiune a complexului de agrement, referindu-ne aici la verificarea tuturor sistemelor şi echipamentelor, fiind făcute reparaţii şi intervenţii acolo unde este cazul. „Se fac lucrări de întreţinere şi a suprafeţelor verzi prin cosirea peluzei, se erbicidează zonele pietonale, se tund plantele lemnoase, arbuştii. Încercăm şi în acest an, în măsura fondurilor disponibile să mărim suprafeţele verzi prin înfiinţarea unor asociaţii vegetale mixte în jurul aleilor, astfel încât să modifice vizual şi estetic zona. La punerea în funcţiune a ştrandului se vor executa şi servicii de dezinsecţie şi deratizare, pregătindu-se încinta astfel încât să nu fie surprize neplăcute din pricina insectelor ori a căpuşelor” a concluzionat Călin Albu.

Cel mai probabil, dacă timpul o va permite, la fel ca în anii trecuţi, ştrandul va fi deschis la începutul lunii iunie.

dav

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*