Percheziţii la persoane bănuite de operaţiuni cu substanţe psihoactive

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate Târgu-Mureş, cu sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 percheziţii domiciliare în județul Mureș, la membrii unei grupări infracționale specializate în operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv.

La data de 15 mai a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, au efectuat 7 percheziţii domiciliare în municipiul Târgu-Mureş, la persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

În fapt, în perioada ianuarie – mai 2018, mai multe persoane s-ar fi constituit într-un grup infracțional organizat, desfășurând o intensă activitate de procurare, preparare și vânzare de substanțe cu efect psihoactiv, comercializarea acestora având loc cu predilecție pe raza municipiului Târgu-Mureș.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe cantități de substanțe psihoactive ambalate în vederea vânzării, o armă neletală deținută ilegal și arme albe.

Șase persoane, cu vârste între 17 și 42 de ani, urmează a fi audiate la sediul D.I.I.C.O.T..

Acţiunea a fost desfăşurată cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Biroul de Presă IPJ Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*