Stadionul din Gurghiu a fost vandalizat

Din păcate, vandalizările pe domeniul public continuă. Mai grav şi mai dureros e atunci când ţi se distruge un bun în care şti că nu ai investit doar bani, ci şi suflet, timp.

Vorbim de această dată despre stadionul din localitatea Gurghiu, care nu a scăpat de relele intenţii ale celor cu proastă educaţie.

Stadionul din Gurghiu din păcate este plin în permanenţă de vandali. Pe lânga faptul că intră pe suprafaţa de joc tot timpul, neţinând cont de condiţiile atmosferice, neţinând cont că li se atrage atenţia în permanenţă, îl și distrug pe suprafeţe mari. Mai mult, distrug munca părinţilor, antrenorilor, care timp de câteva săptămâni, acum un an jumate s-au chinuit şi au muncit benevol pentru a avea condiţii cât de cât pentru copiii lor. Sprijiniţi de Consiliul Local și Colegiul Silvic, s-a reuşit îngrădirea terenului de joc şi amplasarea în incinta lui a două bănci de rezervă. Acestea au devenit ţinta acestora (vandalilor n.r.) pentru care distrugerea e mai importantă decât bunul simţ şi dragostea pentru sport. Gardul a fost tras spre sol, două intrări dotate cu uşi metalice au fost distruse (una furată). Băncile au fost forţate şi ridicate pentru a fi distruse. Polistirenul care le acoperă este lovit în permanenţă cu picioarele pentru a crăpa şi sări din şuruburi. Hârtiile de îngheţată, peturile şi dozele de aluminiu sunt mereu cu zecile, aruncate pe suprafaţa de joc şi nu numai. Ne întrebăm dacă să continuăm sau nu, fiindcă aceste momente lasă un gust amar şi este vizibil că munca depusă pentru a creea ceva pentru aceşti copii este în zadar. Riscăm să pierdem copiii, riscăm ca AJF Mureş să nu mai omologheze terenul, riscăm multe dacă nu se trezesc şi nu văd lucrurile cu ochi de oameni, care cred în sport şi nu cu ochi de distrugători” au postat pe pagina de facebook cei din conducerea clubului Atletic Kids Gurghiu.

132

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*