Go Global – eveniment de promovare a voluntariatului internaţional

 Vino la Go Global

Organizaţia studenţească AIESEC Tîrgu-Mureş prezintă Go Global, un eveniment care are ca scop promovarea voluntariatului internaţional în ţări precum Turcia,Indonezia, Egipt şi Brazilia.

Organizaţia studenţească AIESEC Tîrgu-Mureş  prezintă Go Global, un eveniment care promovează oportunități de voluntariat internațional legate de dezvoltare personală, drepturile femeilor, medicină, informatică și multe altele. Prezentarea va avea loc pe data de 26 aprilie 2018, la GCafé situat pe str. Cuza Vodă nr. 33 începând cu ora 18:00.

În cadrul evenimentului poți aplica direct pe platforma noastră, îți alegi oportunitatea potrivită ție și poți avea interviul cu cei de acolo chiar în aceeași zi. Persoanele care sunt decise să plece beneficiază de o reducere de 20% din valoare sumei de 700 de lei și semnează contractul pe loc, iar studenții din cadrul Universității „Petru Maior”  Tîrgu-Mureş și U.A.T au şansa să primească bursă ERASMUS.

Prin aceste activităţi de voluntariat, noi încercăm să contribuim la oprirea foametei în lume, la o educaţie mai bună, să luptăm împotriva sărăciei, în timp ce respectăm pământul şi evităm poluarea acestuia. Obiectivele noastre constituite din cele 17 SDG-uri (Sustainable Development Goals) printre care cele patru:

  1. No poverty
  2. Zero hunger
  3. Quality education
  4. Gender equality

Despre AIESEC:

AIESEC este o asociaţie studenţească globală, non-guvernamentală, independentă,non-profit, condusă de studenţi sau proaspăt absolvenţi al unei instituţii de învăţământ superioare. AIESEC este prezentă în peste 2,400 de universităţi, 126 de ţări şi teritorii şi are ca scop dezvoltarea abilităţilor de Leadership ale membrilor săi.AIESEC are peste 5.000 de parteneri, aceştia implicându-se în dezvoltarea tinerelor talente.

Despre Global Volunteer:

Global Volunteer este o experienţă interculturală pentru tinerii care doresc să obţină o dezvoltare personală şi să lase un impact asupra lumii. Voluntariatul este un mod bun să cunoşti persoane noi, să stăpâneşti mai bine abilităţile personale, să capeți experienţă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*