„Vodka” la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”

Locuitorii Municipiului Reghin sunt invitaţi la un pahar de „vodka” teatrală. Iubitorii de teatru au bucuria de a vedea o nouă piesă de teatru, jucată pe scena Casei Municipale de Cultură „Eugen Nicoară”, care aduce în faţa publicului de această dată o comedie, marca Radu Ţuculescu.

Este o piesă care s-a jucat deja la Cluj şi Baia Mare, urmând să fie jucată în viitorul apropiat la Bistriţa şi Zalău. Piesa a fost tradusă şi în italiană, iar prin acest fapt, se speră să treacă şi dincolo de graniţele țării. Autorul, Radu Ţuculescu, nu a dorit să dezvăluie prea multe lucruri din spatele cortinei, lăsând ca totul să fie un mister, însă ne asigură că vom avea parte de o oră de bună dispoziţie „O comedie la fel cum e viaţa, cu râsu’-plânsu’… O femeie ajunsă la o anumită vârstă… Nu spun mai multe pentru că viaţa cu sau fără vodkă merge înainte” a declarat Radu Ţuculescu, autorul comediei „Vodka”.

De această dată, piesa se va juca în prezenţa autorului: „Este o comedie cu binecunoscuta actriţă a Teatrului Naţional Cluj, Elena Ivanca. Mă bucur că vom reveni în Reghin după cealaltă comedie, care a avut succes aici, printre concetăţenii mei, pentru că Reghinul este oraşul pe care îl iubesc atât de mult. De data aceasta, la sugestia directorului Casei de Cultură „Eugen Nicoară”, prietenul meu Ioan Conţiu, va fi şi autorul de faţă. Poate vom lega şi un dialog după comedie. La Cluj se joacă lunar o comedie cu dialoguri vii” a adăugat Radu Ţuculescu.

Aşadar, notaţi în calendar data de 17 aprilie, ora 19:00. Biletele se găsesc la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”.

Vodka_Vlad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*