Zilele Mamprenoarelor adună la Cluj femei antreprenor din toată ţara

Mamele antreprenor din comunitatea Mamprenoare sunt decise sa demonstreze că sunt o forţă la nivel naţional şi se vor aduna la Cluj-Napoca pentru o serie de evenimente cu sute de participanţi, în cadrul Zilelor Mamprenoarelor.

Mămici antreprenor din toată ţara vor participa la Zilele Mamprenoarelor ce vor avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 3-6 mai 2018. Astfel, în 3 mai este programat workshopul dedicat femeilor (mămici sau nu) care îşi doresc să intre în comunitate pentru a-şi clarifica sau dezvolta ideea de afacere. „Şi mamica, şi antreprenor de succes” va avea ca tematică „Educaţie şi Atitudine pentru Succes”, iar speakerii vor fi Ana Macovei – Community Manager Cluj Napoca, Anamaria Ciuhuta – Community Manager Bucuresti, Loredana Mocescu – Community Manager Ploiesti si Alina Bota – Fondator Comunitatea Mamorenoare. Nu mai puţin de 150 de locuri sunt disponibile pentru acest workshop, organizat de Level Up Vision şi Mamprenoare în parteneriat cu Asociaţia Parinte InFloresti, iar până în 15 aprilie se oferă reducere de 10% din taxa de participare.

29855616_10156179567242383_1942952455_n

În data de 4 mai va avea loc cel de-al doilea workshop, “Si mămică şi manager de succes”, primul din cadrul Şcolii de Management pentru Mamprenoare. Atelierele Şcolii de Management sunt dedicate membrelor mai vechi ale comunităţii, care deţin deja afaceri aflate în diferite stadii de dezvoltare şi din cele mai diverse domenii: de la mici ateliere de produse hand-made până la avocați, psihologi, terapeuți, nutriţionişti, comunicatori, poeţi, designeri florali și ciocolatieri. Subiectul abordat va fi ”Atitudinea Managerului -15 Comportamente care ne impiedica succesul” şi partenerii de viaţă, partenerii de afaceri sau angajaţii mamprenoarelor sunt bine-veniţi la acest workshop.

Punctul culminant îl va reprezenta Târgul Mamprenoarelor, ediţia I, programat pentru 5-6 mai la Muzeul Etnografic al Transilvaniei de pe str. Memorandumului, Cluj-Napoca. Organizat de Level Up Vision si Mamprenoare în parteneriat cu Handmade Transilvania şi Primaria Cluj-Napoca, târgul se vrea prilejul perfect de prezentare a Mamprenoarelor în faţa comunităţii din oraşul de pe Somes. Clujenii vor avea ocazia sa cunoasca produsele si serviciile mamprenoarelor din Cluj Napoca, Alba Iulia, Bucuresti, Iasi, Timisoara sau Ploiesti in fiecare zi, intre orele 10-20. Va fi un eveniment cu atmosfera frumoasă, mai mult decât un târg, un cadru în care mamprenoarele se vor intâlni cu publicul, îşi vor face cunoscute produsele dar mai ales povestea! Modalitatile de prezentare vor fi dintre cele mai creative, de la ateliere si până la demonstraţii de maiestrie, prezentări de modă sau chiar terapii.

De menţionat şi faptul că mamele antreprenor au chiar şi o revistă proprie. Primul număr al revistei Mamprenoare a văzut lumina tiparului recent, cu un format glossy şi texte semnate exclusiv de femeile antreprenor; în total peste 50 de poveşti inspiraţionale despre curajul de reinventare şi despre transformarea maternităţii în oportunitate de business. Femei obişnuite au ajuns astfel vedete în paginile revistei al cărei mesaj este unul singur: succesul poate fi foarte aproape atunci când alegem să ne unim fortele. Revista a ajuns în mâinile celor peste 600 de femei participante la conferinţa The Woman din 21 martie de la Cluj-Napoca, în ţară, dar şi in diaspora, iar următorul număr urmează sa fie tipărit in luna iunie 2018!

Comunitatea Mamprenoare este un Business Hub & Accelerator pentru mamele care îşi doresc dezvoltarea unei afaceri proprii care să le permită să devină independente financiar.

Comunitatea a fost fondată in urmă cu doi ani de către Alina Bota, o româncă ce locuieşte in prezent în Belgia şi care îşi doreşte scoaterea la lumină, încurajarea şi promovarea talentului şi creativităţii femeilor românce atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. Mamprenoare are acoperire internațională, cu comunități locale conduse de manageri locali în orașe precum Bucureşti, Iasi, Cluj Napoca, Ploiesti, Timişoara, Alba Iulia si lista este în continuă creştere deoarece din comunitate fac parte tot mai multe românce din Elvetia, Franta, Belgia sau UK.

29884288_10156179564732383_17024806_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*