autocar derapat langa Reghin

Un autocar în care se aflau peste 30 de elevi a derapat în apropierea Municipiului Reghin

Vremea nefavorabilă din ultimele ore şi-a făcut simţită prezenţa şi pe drumurile din Reghin şi din apropierea Municipiului. În această dimineaţă, în jurul orei 9:00, un autocar în care se aflau peste 30 de copii, dar şi adulţi a derapat, ajungând în şanţ pe DJ 153, drumul ce duce din Reghin spre Sovata, înainte de a intra în localitatea Beica.

Tot în această dimineaţă un TIR a derapat  înafara părţii carosabile, pe acelaşi tronson de drum, la aproximativ 200 de metri de autocar. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

autocar derapat langa Reghin

Elevii au fost transportaţi la sediul Primăriei Beica de Jos

 

Pe lângă pompieri, poliţie şi ambulanţă, la faţa locului au fost trimise şi două microbuze pentru transport şcolar, cu ajutorul cărora, persoanele aflate în autocar au putut fi transportate în siguranţă la sediul primăriei Beica de Jos. „Astăzi, data de 23.03.2018 ca urmare a derapării unui autocar cu un număr de 32 de elevi, 3 profesori și 2 părinți din Bistrița, care se deplasau la Olimpiada de muzica, am procedat la transportul acestor elevi de la locul accidentului la sediul Primăriei Beica de Jos unde i-am așteptat cu căldură, un ceai cald și gustări. Mulțumesc Bunului Dumnezeu ca elevii sunt bine și au putut sa își continue drumul!” a declarat pe contul de facebook, Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*