„Marşul pentru viaţă” – sâmbătă, la Reghin

În perioada 1 – 31 martie 2018, în numeroase orașe din România și Republica Moldova se va desfășura „Luna pentru viață 2018” – „O lume pentru viață”, având ca punct culminant „Marșul pentru viață 2018” organizat sâmbătă, 24 martie 2018.

Evenimentul se va desfăşura şi la nivel de Reghin, sâmbătă, 24 martie de la ora 12:00, fiind organizat de Protopopiatul Ortodox Român Reghin, Protopopiatul Greco-Catolic Reghin şi Despărţământul ASTRA Reghin. Întâlnirea va avea loc în Parcul Central al Municipiului Reghin de unde se va urca pe strada Spitalului, traseul continuând până la Piaţeta din strada Libertăţii.

„Mă bucur că va avea loc această acţiune, un marş pentru viaţă. Reghinul a obţinut şi anul trecut un program pe această temă, dar acum vom face şi un marş pentru a mişca inimile oamenilor. Ne gândim mai ales la copiii nenăscuţi, care sunt avortaţi. Trebuie să se întâmple ceva şi să înţeleagă că acele fiinţe sunt oameni şi au nevoie de protecţia noastră şi să nu fie avortaţi, omorâţi” a declarat părintele Florin Boitoș, protopop greco-catolic de Reghin.

„Toţi cei care doresc, sunt bineveniţi să ia parte sâmbătă la „Marşul pentru viaţă”. Probabil vom termina în biserică, unde ne vom ruga lui Dumnezeu şi Maicii Sfinte pentru familiile care sunt în cumpănă” a adăugat protopopul greco-catolic, Florin Boitoş.

Evenimentul are scopul de a atrage atenţia asupra situaţiei în care se află România, aici referindu-ne la numărul mare de avorturi şi la scăderea naşterilor.

banner-site-mars-2018-v1.1-tiny

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*