JCI Târgu-Mureş îşi măreşte echipa

„Suntem în căutare de noi suflete ambițioase, talentate, cu dorința de implicare și schimbare, în cea mai importantă organizație de tineri din Tg Mureș, JCI (Junior Chamber Internațional)!

Așadar, ne mărim echipa și te așteptăm să ni te alături! Suntem cea mai mare rețea globală de tineri cu vârstă cuprinsă între 18 și 40 de ani, activi în comunitate, voluntari, care dezvoltă proiecte pentru comunitatea locală și se dezvoltă pe ei înșiși prin diverse traininguri, insuflând spiritul de dezvoltare personală și leadership.

În cadrul întâlnirii vei avea ocazia să cunoșți membri JCI Tg Mureș, să descoperi proiectele noastre, să identifici care dintre ele ţi se potrivesc, să te integrezi și bineînțeles, să te cunoaștem, să devenim prieteni, să îți cunoaștem și noi ideile și proiectele tale.

Vino alături de noi să schimbăm în bine orașul în care trăim, suntem aici de aproape un deceniu deja, fă istorie alături de noi! Suntem mândri să deținem distincția ”Most Outstanding New Local Organization în the World”, primită anul trecut în cadrul JCI World Congress, Amsterdam.

Acest MeetUp va avea loc în dată de 27 martie 2018, ora 18:00, la Restaurantul Citadel (Poștei , 1).


Accesul este gratuit, însă condiționat de înscrierea prin completare următorului formular https://goo.gl/forms/PQElckC4i6KRe8qp1

Suntem nerăbdători să ne descoperim reciproc!

Echipa JCI Târgu-Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*