Locuri de muncă în străinătate: Germania caută 10 asistenţi medicali

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10  locuri de muncă vacante în Germania ca  asistent medical.

Angajatorul este  un spital de neurologie din Germania, iar locurile de muncă sunt în localităţile Konstanz, Gailingen am Hochrhein, Heidelberg, Gerlingen, Allensbach. Angajatorul este reprezentat de către Agenţia Federală de Muncă din Germania – Serviciile de Plasare Internaţională Baden – Wuerttemberg.

Salariaţii se vor ocupa de îngrijirea pacienţilor (igiena, hrănire, plimbare), administrarea medicaţiei prescrise de medic, monitorizarea tensiunii arteriale şi a glicemiei pacienţilor. Salariul este conform contractului colectiv de muncă din spital şi se comunică în timpul interviului.

Angajatorul solicită de la aplicanţi calificare profesională încheiată ca asistent medical, şi cunostinţe bune de limba germană (minim nivel B1.)

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV model Europass  şi o scrisoare de intenţie la adresele de e-mail zav-ips-baden-wuerttemberg@arbeitsagentur.de şi buc_eures@buc.anofm.ro, cu specificarea codului BW-002-GES. Atât  CV-ul  cât şi scrisoarea de intenţie trebuie completate la calculator în limba germană. Aplicanţii vor mai depune copia  paşaportului, a diplomei/certificatului de calificare, cu traducere în limba germană şi a certificatului de atestare a nivelului de limbă germană solicitat.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş  din Tîrgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, tel. 0265.266553 sau 0265.269247 int. 109.

Data limită de înscriere: 02.04.2018.

Biroul de Presă AJOFM Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*