Locuri de muncă în Belgia

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş, prin Serviciul de ocupare EURES România, oferă 10  locuri de muncă vacante în BELGIA, ca ciontolitor/tranşator carne, pe perioada nedeterminată.

Angajatorul este firma WESTVLEES NV din localitatea  WESTROZEBEKE, cod 8840.

Salariaţii se vor ocupa de tăierea carcaselor; dezosarea părţilor mai mici din carcasă; pregătirea comenzilor.

Salariul oferit este de minim 13 euro brut/oră.

Angajatorul atrage atenţia aplicanţilor că este necesară deţinerea propriului mijloc de transport deoarece  locul de muncă poate fi accesibil doar cu maşina. De la aplicanţi se cere experienţă, precizie şi igienă. Nu sunt cerinţe speciale privind studiile sau calificările, însă angajatorul doreşte ca salariatul să fie o persoană abilă, motivată, fără afecţiuni fizice, vorbitor de limba engleză sau franceză.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă şi îndeplinesc condiţiile din ofertă, trebuie să depună un CV-ul model Europass în limba engleză la adresele hrm@westvlees.com  şi bc_eures@bc.anofm.ro, împreună și adeverinţa medicală cu menţiunea apt de muncă. Se va menţiona în titlul email-ului „Meat cutter/deboner”.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând www.eures.anofm.ro.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş  din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu, nr. 2, tel 0265.266553, sau  0265.269247 int. 109.

Data limită de înscriere:01.05.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*