Un Mărțișor pentru fiecare

13

Concursul Regional „Un mărțișor pentru fiecare” s-a desfăşurat la Reghin, în 2 martie, cu toate că iarna nu vrea să plece în acest an…

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin este cadrul ideal în care organizatorii Concursului Regional „Un mărţişor pentru fiecare” şi-au  propus să îmbine tradiţia cu creativitatea preşcolarilor de grupă mare, în realizarea de mărţişoare. Ziua de 2 martie a fost ziua în care s-a desfăşurat cea de-a III-a ediţie a Concursul Regional „Un mărţişor pentru fiecare”, înscris în Calendarul Activităţilor Educative Regionale 2018. Majoritatea preşcolarilor înscrişi în concurs au fost din judeţul Mureş, dar s-au înscris şi şase preşcolari din judeţele limitrofe Mureşului. În acest an, participarea preşcolarilor a fost directă şi ei au confecţionat din materialele puse la dispoziţie de organizatori, mărţişoare deosebite, admirate de părinţii, bunicii, invitaţii şi educatoarele prezente la activitate.

Colectivul de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 4 Reghin – Structura  Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2 Reghin, reprezentat de prof. Cotoi Alexandra, prof. Marian Maria şi prof. Chibulcutean Dorina, împreună cu coordonatorii concursului inspector şcolar Trifan Irina, prof. Petruţ Maria, prof. Moldoveanu Alina, prof. Alzner Sabina şi prof. Șerban Ionela, au pregătit preşcolarilor participanţi o poveste minunată care i-a introdus în tema concursului şi apoi aceştia şi-au demonstrat creativitatea în confecţionarea de mărţişoare.

Mărţişoarele realizate în cadrul concursului sunt expuse în sala de conferinţe a Muzeului Etnografic ,,Anton Badea” Reghin şi au fost admirate  de participanţii la activităţile organizate de această instituţie cu ocazia zilei de 8 Martie.

Prof. Alina MOLDOVEANU

1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*