Fără permis şi băut la volan prin centrul Reghinului

La data de 11 martie a.c., la ora 14:55, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Reghin au fost sesizaţi de către cetăţeni cu privire la faptul că pe strada Mihai Viteazu din localitate, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, conduce un autoturism.

Având în vedere cele sesizate, un echipaj de poliţie s-a deplasat pe strada Mihai Viteazu din localitate şi au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, care a furnizat poliţiştilor informaţii eronate privind identitatea sa.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit identitatea bărbatului precum şi faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu etilotestul i-a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de persoana în cauză poliţiştii au luat măsura reţinerii preventive pentru 24 de ore, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Biroul de Presa IPJ Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*