politia_romana

126 de infracţiuni constatate de poliţiştii mureşeni într-o săptămână

În perioada 19-25 februarie a.c., polițiștii au intervenit la aproape 300 de evenimente, au aplicat aproape 1.400 de sancţiuni contravenţionale, au constatat 126 infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, au reţinut 62 de permise de conducere.

În perioada menţionată, poliţiştii au acționat, la nivel judeţean, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 50 de acțiuni și s-a intervenit la 298 de evenimente, dintre care aproape 250 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 126 infracţiuni, dintre care 18 în flagrant delict şi au fost depistate 6 persoane urmărite naţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 11 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 1.395 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 475.000 de lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de peste 56.000 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.

Astfel, au fost reținute 62 de permise de conducere și au fost retrase 27 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Compartimentul de Relaţii Publice al IPJ Mureş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*