targul martisorului reghin

Târg de Mărţişoare în Reghin

 

sdrÎn perioada 24 februarie – 9 martie, reghinenii, dar şi cei care trec prin oraşul nostru sunt aşteptaţi la Târgul de Mărţişor desfăşurat pe raza Municipiului Reghin în mai multe zone: alea principală din Parcul Central, trotuarul din faţa magazinul Palas de pe strada Republicii, trotuarul din zona Iernuţeni, pe trotuarul situat pe strada Mihai Viteazu, dar şi pe trotuarul din faţa magazinul Kaufland de pe strada Gării. Fiecare comerciant plăteşte o taxă de utilizare a domeniului public, în valoare de 20 lei/mp/zi, potrivit Hotărârii Consiliului Local Reghin nr. 234/18.12.2017.

 

În frig, în aşteptarea clienţilor

sdr

Cei interesaţi îşi pot achiziţiona deja mărţişoare deoarece comercianţii şi-au instalat din timp corturile în ciuda frigului, expunând produsele pe tarabe. Iată că pe sfârşit de februarie, când temperaturile scăzute îşi spun cuvântul, comercianţii s-au văzut nevoiţi să iasă afară pentru a expune mărţişoarele în faţa cumpărătorilor.

Aproximativ opt comercianţi şi-au făcut simţită prezenţa încă de luni, 26 februarie în Parcul Central. Aceştia au rezistat victorios în faţa frigului, încercând să găsească soluţii pentru a putea înfrunta gradele cu minus. Pentru a aduce un val de căldură, au îmbrăcat câteva rânduri de haine, iar o parte dintre ei au improvizat, stând în jurul unor găleţi de metal în care au aprins cărbuni. Cu toate astea, clienţii nu s-au înghesuit la cumpărături din prima zi.

Preţuri pentru toate buzunarele

Oferta de mărţişoare şi produse de sezon este bogată, puteţi găsi la tarabe, mărţişoare, produse handmade, cadouri personalizate pe care le puteţi dărui persoanelor importante din viaţa voastră.

Preţurile nu sunt cu mult diferite faţă de anii trecuţi, acestea pornesc de la 1 leu şi ajung la 8 sau chiar 13 lei în funcţie de complexitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*