Județul Mureș prezent la Târgul de Turism al României

Consiliul Județean Mureș va promova în perioada 22-25 februarie 2018 atracțiile turistice ale județului în cadrul Târgului de Turism al României organizat de Romexpo.

La ediția de primăvara a celui mai mare eveniment de profil din România județul Mureș va fi prezent la trei standuri, respectiv, standul Consiliului Județean Mureș, standul stațiunilor balneoclimaterice și standul Ținutului Secuiesc.

La ediția din acest an județul Mureș va avea un ”purtător de cuvânt” deosebit. Este vorba de toboșarul cetății Sighișoara, Dorin Stanciu, cel care zi de zi oferă vizitatorilor burgului medieval salutul de ”bun venit” în nu mai puțin de 55 de limbi.

Reprezentanții județului Mureș vor pune la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare a atracțiilor turistice din județ pe linia turismului verde, turismului cultural, turismului balnear și a turismului religios. Ca o noutate pentru ediția din acest an Consiliul Județean a pregătit un catalog cu cele mai importante evenimente culturale care se desfășoară în acest an în județul Mureș, evenimente care au potențialul de a atrage un număr mare de vizitatori.

La standul judeţului Mureş vizitatorii pot primi informaţii despre toate regiunile judeţului datorită colaborării cu primăriile din Sighişoara, Sovata, Reghin și Târgu Mureș care au furnizat materiale de promovare. De asemenea, la standul Consiliului Județean Mureș vor fi prezenți reprezentanți ai centrelor de informare turistică din Reghin și Sighișoara.

28279946_2546370262255827_379410899010767466_n

Ajuns la cea de-a XXXIX-a ediție, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte și atracții turistice, atât din România, cât și din străinătate, incluzând: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinațiile exotice, croazierele și turismul de aventură. Peste 300 de expozanți, reprezentând Consilii Județene, agenții de turism, Touroperatori, organizații si asociații de turism naționale, regionale și internaționale își vor promova ofertele si serviciile, animând pavilioanele expoziționale. Ediția de primăvară se va desfășura în noile spații expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului trecut, respective Pavilioanele B1 și B2, având o suprafață totală de 27.000 mp.

În 2017 Consiliul Județean Mureș a făcut paşii pregătitori pentru promovarea judeţului Mureş, astfel Consiliul Judeţean a participat la mai multe târguri de turism (la Bucureşti, Budapesta şi Chişinău) promovând obiectivele turistice din judeţ, s-au derulat consultări cu alte judeţe privind activitățile lor de promovare turistică și a fost semnat un contract de colaborare cu firma SC goTransylvania Regional Development SRL pentru dezvoltarea aplicaţiei goTranylvania, care va fi lansată anul acesta.

Biroul de Presă al Consiliului Județean Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*