Poliţiştii au confiscat 3000 de litri de alcool

Conform unui comunicat de presă remis de Compartimentul Relaţii Publice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, polițiștii din Mureș au confiscat 3.000 de litri de băuturi alcoolice, fără documente legale, de la un bărbat care le transporta cu o autoutilitară.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează un bărbat, din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege

În fapt, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Ungheni au oprit pentru control, pe D.N.15 E60, în localitatea Recea, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 40 de ani, din judeţul Covasna.

În urma controlului, în interiorul autoutilitarei au fost descoperite 1.500 de sticle de 2 litri de lichid cu miros puternic de alcool, fără a avea aplicate etichete de marcaj fiscale.

Pentru stabilirea substanţei din interiorul recipientelor din plastic, au fost luate probe şi contraprobe, pentru a fi trimise Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, în vederea determinării masei de lichid identificată şi a concentraţiei de alcool.

Poliţiştii au ridicat toată cantitatea de lichid și au întocmit dosar penal pentru nerespectarea prevederilor Codului Fiscal.

ALCOOL 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*