Mandat european de arestare, pus în aplicare de poliţişti

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un bărbat căutat de autorităţile din Germania pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals.

La data de 31 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat, în comuna Beica de Jos, un bărbat, de 32 de ani, care era urmărit internațional.

Pe numele său, organele judiciare germane au emis, la data de 25 ianuarie a.c., un mandat european de arestare, pentru  săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii și infracțiuni de fals, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autoritățile germane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*