Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Reghin – poartă spre promovare

Înfiinţat la sfârşitul anului 2015, Centrul de Informare şi Promovare Turistică din Reghin îşi îndeplineşte zi de zi rolul pentru care a fost creat. Menirea acestuia este de a oferi celor interesaţi, dar şi celor aflaţi în impas de orientare, informaţiile necesare.

Rolul Centrului de Informare şi Promovare Turistică Reghin

Nimic mai simplu. Să spunem că sunteţi vizitator în municipiul Reghin, tranzitaţi oraşul şi vreţi să vedeţi principalele obiective turistice, dar nu ştiţi ce puteţi vedea ori sunteţi în căutarea unui loc de servire a mesei şi nu ştiţi în ce direcţie să o luaţi. O mână de ajutor vă poate oferi acest Centru de Informare. Concret, aici şi prin acest birou deschis în zona centrală a municipiului Reghin, se promovează tot ce înseamnă patrimoniu cultural, natural al localităţii, dar şi al zonelor din împrejurimi şi chiar România.

Ce veţi găsi aici?

În momentul în care veţi trece pragul Centrului de Informare şi Promovare Turistică Reghin, veţi fi întâmpinaţi de patru feţe vesele, cu zâmbetul pe buze, angajaţi nerăbdători să vă ofere toate informaţiile de care aveţi nevoie. Ei sunt acolo să vă ajute. Pun la dispoziţie materiale informative şi de promovare cum ar fi hărţi turistice ale Reghinului concept realizat chiar de angajaţii Centrului, vederi cu Reghinul şi obiectivele turistice ale oraşului, pliante, toate acestea fiind o bună sursă de informare pentru vizitatori şi turişti.
Angajaţii Centrului sunt în permanentă acţiune de promovare, astfel încât se implică în tot felul de activităţi cum ar fi programul „Şcoala Altfel” prin care elevii au avut ocazia de a învăţa orientarea pe hartă. Angajaţii Centrului au stat de asemenea la dispoziţia turiştilor români şi străini, oferind servicii de ghidaj în Reghin, dar şi în ţară, în oraşe precum Târgu-Mureş, Sighişoara, Bistriţa, Braşov.
Din rândul străinilor ce ajung în Reghin şi poposesc la acest Centru, francezii şi nemţii sunt interesaţi de tot ce înseamnă fabricarea de instrumente muzicale şi de vizitarea lutierilor.
Centrulul de Informare şi Promovare Turistică Reghin s-a preocupat şi de îmbunătăţirea infrastructurii de semnalizare turistică prin semnalizarea obiectivelor turistice cu panouri de informare cum ar fi: panoul informativ Prigoria de la Pădurea Rotundă şi panourile semnalizare cu simbolul „i” pentru semnalizarea Centrului de Informare şi Promovare Turistică Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*